Lyftet AB
Kontakt

KONTAKTA OSS

Välkommen att registrera  dig för uppdrag eller som uppdragsgivare.

Lämna CV

Lägg in ditt CV hos Lyftet AB och låt oss söka jobbet åt dig.

Det är enkelt att registrera sig, det du behöver göra först är att skicka ditt  CV-Personligt brev så tar vi kontakt via vår mail.

Eller en intresseanmälan som uppdragsgivare


EVENT & REKRYTERING

Här regsitrera du även ditt deltagande för event eller rekryteringsträffar.


Vid kostnader för event kan du betala med faktura, vänligen meddela vilket  betalningsalternativ och skriv namnet på eventet i betalningen 

 

 Registrera dig här


Tips när du registrerar ditt CV

Att matcha dig  mot rätt tjänst kräver att vi vet vad du kan och vad du har erfarenhet av.


Tänk utifrån rekryterarens perspektiv. Vad tror du att rekryteraren söker, vilka typer av kompetenser har du och är dessa tydligt angivna i din registrering?


Som arbetsgivare är det bra att lämna en så tydlig arbetsbeskrivning som möjligt och vad ni önskar för personal.


 
 
 
Arbetsgivare
Konsult
Event deltagare
Rekryteringsträff
 
 
 
 

VÄGBESKRIVNING

TILL

LYFTET AB


Postadress:

Aranäs Allé 3B

434 50 Kungsbacka
INTEGRITETSPOLICY


I samband med att du registrerar dig till något av de event eller rekryteringar vi ordnar samlar vi in personlig information. I enlighet med GDPR har du rätt till information kring varför din persondata samlas in och hur den används. (EU 2016:679,GDPR)


Vilken information är det som vi samlar in och vad har vi den till?
De personuppgifter vi ber om är de du fyller i när du anmäler dig till event eller registrerar din uppgifter via mail eller hemsidan.

Vi använder informationen för att hålla kontakt med dig och för att kunna fakturera en faktura till kund,  rekrytera dig eller alternativt om du varit på ett event för att vi ska kunna fakturera dig.

Den information som samlas in hanteras av personal på företaget . Vi säljer ingen information om dig till tredje part.


Hur länge sparar vi informationen om dig?
Vi spara informationen om dig för att kunna redovisa detta för skattemyndigheten i enlighet med svensk bokföringslag sparas dina uppgifter.

Vi sparar även dina uppgifter för att kunna skicka erbjudanden och uppdateringar för kommande event tills dess att du meddelar oss att du inte vill ha mer information från oss.


Var finns informationen som vi har om dig?
Vi försöker alltid hålla information om dig inom Europeiska Unionen. Ibland behöver vi av tekniska orsaker arbeta med mjukvaruföretag och liknande som finns utanför Europeiska Unionen.

Dina uppgifter kommer att finnas lagrade på den server som webbplatsen är byggd på, samt på den e-postserver som hanterar vår e-post. I dagsläget hanteras webbplasten av

One.com en leverantör av webbhosting-tjänster. One.com (B-one) etablerades 2002 i Danmark och är idag en av de ledande aktörerna i Europa vad gäller domännamn och webbhosting.


Vilka rättigheter har du?
Tillgång: Du kan när du så önskar fråga oss om vad det är för information som vi har om dig.
Ändringar: Du kan när du så önskar komma in med ändringar i informationen om dig.
Borttagning: Du kan efter att du blivit fakturerad be om att bli borttagen och då tar vi bort den information som vi har om dig. Undantaget är den information som berör skattemyndigheten och omfattas av Svensk bokföringslag vilket ligger utanför vår bestämanderätt.


Ändringar i denna policy?
Vi arbetar alltid med att hålla våra policys så mycket uppdaterade som det går. När vi gör uppdatering kommer dessa att publiceras på den här sidan.
Detta dokument är skapat den 19 september 2019.

Hur du kontaktar oss?
Om du har några frågor om den här policyn eller om hur vi hanterar personlig uppgifter får du gärna kontakta oss. Du kan göra det på nedanstående adress:

'

Kontakt med Lyftet AB


Postadress:

Aranäs Allé 3B

434 50 KungsbackaEmail:

info@vardlyftet.se